Villada / Perfect Getaway Oy
Henry Fordin katu 5
00150 HELSINKI
+358 409 527 560
info@villada.fi

Hus i Kroatien

Pärlan vid Adriatiska havet, Kroatien, har under de senaste åren ökat kraftigt i popularitet bland turister. Bland annat är det en vackra naturen som lockar, tillsammans med enkelheten att ta sig till Kroatien med flyg och prisnivån som fortfarande är relativt låg om en jämför med andra länder i Europa. Glittrande, turkost hav och orörda stränder är säkerligen en av de största anledningarna till landets popularitet.

En avkopplande strandsemester är enkelt att kombinera med en mer aktiv semester i Kroatien eftersom allt som kan behövas finns inom korta avstånd. Det bästa sättet att uppleva landet är att hyra en privat villa tillsammans med vänner eller familj. Hyr en bil och besök historiska sevärdheter, ta en båttur ut i skärgården, slappna av vid din egna pool utan stress och samla sällskapet på kvällen och njut av en utsökt måltid samtidigt som ni beundrar solen gå ned över havet.

Villada har ett stort utbud av olika villor längs Kroatiens kust. Villorna har noga valts ut och uppfyller höga kvalitetskrav. En majoritet av objekten är relativt nybyggda och erbjuder moderna bekvämligheter och komfort. Vi kan hjälpa dig att hitta ett boende som gör att du kan njuta av din semester till fullo. Hyr ett semesterhus i Kroatien här nedan.

 
Lisäpalvelut
Henkilötiedot
Yhteenveto
Maksutavat